Başıboş köpekler tehlike oluşturuyor

Başıboş köpekler tehlike oluşturuyor

Samsun'un en gelişmiş ilçesi Atakum'un merkezindeki Mimarsinan Mahallesi 165. Sokak'ta, başıboş köpeklerin oluşturduğu tehlikeli durum korkutuyor

Samsun'un en gelişmiş ilçesi Atakum'un merkezindeki Mimarsinan Mahallesi 165. Sokak'ta, başıboş köpeklerin oluşturduğu tehlikeli durum korkutuyor. Sokaktaki köpeklerin 'çete' halinde gezdiği, yoldan geçenlere saldırdığı ve gece boyunca havlayarak mahalle sakinlerini uyutmadığı ifade ediliyor.

Mahalle sakinleri, bu durumdan büyük bir tedirginlik yaşıyor. Cep telefonlarıyla çekilen fotoğraflarda ve videolarda, köpeklerin yoldan geçenlere saldırdığı anlar net bir şekilde görülüyor.

İddiaya göre, sokaktaki Aydın Apartmanı'nın bahçe katında bakılan 3 köpek, diğer başıboş köpekleri de buraya çekiyor. Toplanan köpekler, özellikle akşam saatlerinde insanları yoldan geçirmiyor, bisikletlilere, motokuryelere ve yayalara havlayarak saldırıyor.

En büyük korkuyu ise çocuklar yaşıyor. Çocuklar, çığlık atarak köpeklerden kaçmaya çalışırken, köpeklerin kendi aralarında da kavga ettiği görülüyor. Bu durum, sokaktaki huzuru tamamen kaçırıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.