Başkan duyurdu: Öğrencilere tamamen ücretsiz oldu

Başkan duyurdu: Öğrencilere tamamen ücretsiz oldu

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu Üniversitesi içerisine yapılacak olan ve öğrencileri mutlu edecek bir projeye imzasını attı.

Ücretsiz çamaşırhane projesi yapımının tamamlanmasının ardından kısa bir süre içerisinde öğrencilerin kullanımına sunulacak. Bununla birlikte öğrencilere, kıyafet hijyeni konusunda büyük kolaylık sağlanacak.

bulasik.jpg

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş arasında protokol imzalandı. Yapılan protokol kapsamında Ordu Üniversitesi içerisinde öğrencilerin kullanılması için ücretsiz çamaşırhane kurulması kararlaştırıldı.

İNTERNET DESTEĞİ VE KÜTÜPHANEDE OLACAK

Proje ile ülkenin farklı yerlerinden Ordu’ya gelen üniversite öğrencilerinin kullanımına açılacak olan çamaşırhane öğrencilere hijyenik bir hayat sunacak. Buradan alacakları hizmet ile kıyafetlerini yıkayacak üstelik kurutarak ütüleme imkanına da sahip olacaklar. Bu işlemleri yaparken alanda öğrencilerin vakit geçirebilmeleri için ücretsiz internet desteği ve mini kütüphane de yer alacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.