Bekçilerin dikkati sayesinde "suç makinesi" yakalandı 

Bekçilerin dikkati sayesinde "suç makinesi" yakalandı 

Erzincan'da Buğday Meydanı'nda meydana gelen hırsızlık olayının şüphelisi, devriye görevi yapan bekçiler tarafından çuvalların arasında fark edilerek yakalandı.

İHA - Şahsın daha önce 5 ayrı hırsızlık olayına karıştığı ve Erzincan Açık Cezaevi''nden bir süre önce firar ettiği ortaya belirlendi. Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor. Dün gece saatlerinde devriye görevi yapan bekçiler Buğday Meydanı içerisinde çuvalların arasında hareketlenme olduğunu fark etti. Detaylı inceleme yapan bekçiler çuvalların arasına gizlenmiş şüpheliyi kaçmaya çalışırken yakaladı. K.K., isimli şüpheli asayiş ekiplerine teslim edildi.

CEZAEVİNDEN FİRAR EDİP HIRSIZLIK YAPMIŞ

Güvenlik kamerası incelemeleri ve K.K.''nin yapılan sorgusunda, şüphelinin geçtiğimiz 1 Nisan tarihinde Buğday Meydanı''nda bir dükkanın soyulması, 4 ayrı işyeri hırsızlığı olayına karıştığı ve Erzincan Açık Cezaevi''nden bir süre önce firar ettiği tespit edildi. Şüphelinin hırsızlık olaylarını gerçekleştirirken kar maskesi taktığı öğrenildi. Şüpheli K.K. emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilecek. 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.