Belediye Başkanı çöp topladı

Belediye Başkanı çöp topladı

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde Belediye Başkanı Menderes Dal öncülüğünde gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesinde, belediye personeliyle birlikte sokak temizliği yapıldı.

Sabahın erken saatlerinde Döşemealtı Belediye binası önünde toplanan yaklaşık 75 belediye personeli, özel kıyafetlerini giyerek sokaklara çıkarak çöp topladı. Proje kapsamında eldiven ve yeleklerini giyen personel, çöpleri toplamak için gruplar halinde ilçenin ana cadde ve sokaklarına dağıldı.

Yol ve refüjlerdeki çöpler titizlikle temizlendi ve çevre bilincinin gelişmesine katkı sağlandı. Belediye Başkanı Menderes Dal, etkinlikle birlikte çevre bilincini artırmayı ve vatandaşları bu konuda duyarlı olmaya teşvik etmeyi amaçladıklarını belirtti. Dal, "Bugün ilçemizde farkındalık yaratmak adına önemli bir çalışma gerçekleştirdik. Her 15 günde bir düzenli olarak bu tür etkinlikleri sürdüreceğiz. Hemşehrilerimizin de katılımıyla ilçemizin daha temiz bir görünüme kavuşacağına inanıyoruz. Tüm çalışanlarıma ve destek veren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.