Belediye müjdeyi verdi! 4 çeşit yemek 50 lira

Belediye müjdeyi verdi! 4 çeşit yemek 50 lira

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, “Yakın Mutfak” projesiyle 4 çeşit yemeği 50 liradan sunarak vatandaşlar için yeni hizmetini duyurdu.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, "Yakın Mutfak" projesini tanıttı. Bu sosyal projede, dört çeşit yemek sadece 50 liraya sunulacak. İhtiyaç sahipleri ve diğer vatandaşlar, bu mutfaklarda uygun fiyatlarla yemek yiyebilecekler. Proje, Balıkesir esnafıyla iş birliği içinde gerçekleştiriliyor.

ekonomist-53-3009bd6914674f.webp

YAKIN MUTFAKLAR 50 LİRA OLACAK

Başkan Akın, törende yaptığı konuşmada Balıkesir’de sosyal belediyecilik anlayışını daha da güçlendirmeyi hedeflediklerini ifade etti. “Yakın Mutfaklarımızda dört kap yemek 50 liraya olacak” şeklinde müjde veren Akın, bu projeyle özellikle ihtiyaç sahibi ailelere destek olmayı amaçladıklarını belirtti. Esnaf odalarının katkılarıyla hayata geçirilen proje, Balıkesir genelinde uygulanacak.

66db5b426b27c.png

YENİ PROJELER TEK SEFERDE DUYURULDU

Başkan Akın, Balıkesir’deki diğer projeler hakkında da herkesi bilgilendirdi. “On Numara Kart” projesi ile 5 bin ihtiyaç sahibi aileye yardım yapılacağını açıklayan başkan, öte yandan Balıkesir’de altyapı yatırımlarının son 40 yıldır ihmal edildiğini belirterek, bu sorunları çözeceklerini vurguladı. Açılışın ardından Başkan Akın ve protokol üyeleri, yeni tesisin kurdelesini kesti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.