Bensu Soral ile Hakan Baş evliliklerini kurtaramadı

Bensu Soral ile Hakan Baş  evliliklerini kurtaramadı

Uzun süredir evliliklerindeki sorunlarla gündeme gelen Hakan Baş ve Bensu Soral çiftinden üzen haber geldi.

Bensu Soral ile Hakan Baş’tan üzücü haber

2018 yılında görkemli bir törenle dünyaevine giren çiftin evliliğinin geçtiğimiz aylarda çatırdamaya başladığı iddia edilmişti.

Ortaya atılan birçok iddianın ardından kulislerde ihanet iddiaları dolaşmaya başlamıştı. Tüm bu iddiaları destekleyecek olaylar da art arda gelip iddiaları güçlendirmişti. İlk olarak Hakan Baş Mira Ceren ile bir gece kulübünde samimi bir şekilde eğlenirken görüntülenmişti. Ardından Ben Soral’ın eski rol arkadaşı Kubilay Aka’nın omzuna yaslandığı fotoğraflar gündeme bomba gibi düşmüştü.

İHANET İDDİALARINA SESSİZ KALMADI

Soral, 'ihanet' iddialar üzerine bir açıklama yaptı. Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Her şeye hakimsiniz. Ekstra hiç bir şey yok. Gerçekten üçüncü şahıslarla hiçbir alakası yok. Zor bir dönemden geçiyoruz. Onun dışında bir şey yok. Hakan ile küsmedik ayrı değiliz" dedi.
Çok geçmeden çift ortak bir açıklama yaparak "Şu dönemde evliliğimizle ilgili hassas bir süreç içerisindeyiz. Biraz zamana ve sizlerin de hassasiyetine ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

ÜZÜCÜ HABER GELDİ
Geçtiğimiz günlerde ortak bir arkadaşlarının düğününe beraber katılan çift ilişkilerini kurtardılar diye düşündürtmüştü. Fakat ikiliden kötü haber geldi.  Tv8’de yayınlanan 2.Sayfa’nın haberine göre; ünlü çift evliliklerindeki problemleri çözemedi ve boşanma kararı aldı.

Çiftin birlikte bir arkadaşlarının düğününe katılması ise kriz çözüldü olarak yorumlandı. Ancak Tv8'de yayınlanan 2. Sayfa'nın haberine göre; ikili evliliklerini kurtarmayı başaramadı ve boşanma kararı aldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.