Berfu Yenenler dolandırıcıların radarına girdi! Arkadaşı Anıl Altan’ın kimliğini kullandılar

Berfu Yenenler dolandırıcıların radarına girdi! Arkadaşı Anıl Altan’ın kimliğini kullandılar

Ünlü isim Berfu Yenenler, dolandırıcıların radarına takıldı. Yenenler, arkadaşı Anıl Altan kullanılarak nasıl dolandırılmaya çalışıldığını tek tek anlattı.

Berfu Yenenler, sosyal medya hesabından dolandırıcıların hedefi olduğunu açıkladı. Arkadaşı Anıl Altan’ın bir dizideki polis kimliğini kullanarak dolandırılmaya çalışıldığını belirten Yenenler, durumu takipçileriyle paylaştı. Eser Yenenler ile mutlu bir evliliği olan Berfu Yenenler, dolandırıcıların kendisini nasıl kandırmaya çalıştığını anlattı.

berfu1.webp

DOLANDIRICILAR DİZİ KİMLİĞİ YOLLAMIŞ

Berfu Yenenler, dolandırıcıların kendisini hedef aldığını ve aralarında bir telefon görüşmesi yaşandığını detaylarıyla anlattı. Yenenler’in iddiasına göre dolandırıcılar, kendilerini polis olarak tanıtarak Yenenler’in kimliğinin tehlikede olduğunu söyledi.

Yenenler’in durumu kabul etmemesi üzerine WhatsApp’tan polis kimliği gönderen dolandırıcı büyük bir şok yaşadı. Çünkü gönderdiği kimlik, Yenenler’in arkadaşı, oyuncu Anıl Altan’ın bir dizide kullandığı polis kimliğiydi. Yenenler kimliği görünce dolandırıcıya gerçeği söyleyerek telefonu kapattı. Bunun üzerine dolandırıcılar Yenenler’in telefonunu her yerden engelledi.

66ea7141581541832ebee1bc.webp

OLAYI DETAYLARIYLA ANLATTI

Berfu Yenenler, peş peşe paylaştığı videolarında, kendisine gelen telefonla ilgili olarak şunları söyledi: "Bana 'Kimliğiniz yakın zamanda çalındı mı?' diye sordular. 'Hayır' dedim. Sonrasında, 'Kimliğinizi birileri kullanıyor, işlemler yapıyor' dediler. Ben de 'Böyle bir şey yok' dedim. Ardından dolandırıcı, Anıl Altan’ın polisiye dizisindeki karakterine ait polis kimliğini WhatsApp üzerinden gönderdi. Ben de ona, 'Bu kişi benim arkadaşım. Beni dolandırmaya çalışıyorsunuz ama başaramayacaksınız' dedim. Bunun üzerine dolandırıcılar beni engelledi. Tüm konuşmaların ekran görüntüsünü alıp suç duyurusunda bulundum. Anıl’ın kimliğini kullanarak kimseyi dolandıramazsınız."

berfu2.webp

Anıl Altan da Berfu Yenenler'in paylaşımını kendi hesabında paylaşarak şunları söyledi:

“Birçok kişi, benim oynadığım polisiye dizideki kimliğimle kandırılıyormuş. Arkadaşlar, polis ya da herhangi bir yetkili telefondan para isteyemez. Lütfen annenize, büyüklerinize bu konuda bilgi veriniz” ifadelerini kullandı.

berfu3.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.