Beşiktaş transfer bombasını patlattı! Yıldız oyuncu bu akşam İstanbul’da

Beşiktaş transfer bombasını patlattı! Yıldız oyuncu bu akşam İstanbul’da

Beşiktaş yeni sezon için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda kara kartal en son Atletico Madrid forması giyen Gabriel Paulista’yı bu akşam İstanbul’a getirtiyor. İşte transferin detayları…

Beşiktaş, yeni sezonda fırtınalar estirmek için transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kara kartal transfer için ilk yıldızını bu akşam İstanbul'a getirtiyor. İspanya Ligi'nde yıllarca top koşturan yıldız savunma oyuncusu Gabriel Paulista, siyah-beyazlılar için imza atmaya geliyor.

Gabriel Paulista, Beşiktaş'a Transferde Sona Yaklaştı! - Yeni Malatya Gazetesi

Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst'un yoğun ısrarları sonucu takıma katılmak üzere İstanbul’a getirtilen Brezilyalı Paulista'nın Beşiktaş’tan 2.6 milyon Euro yıllık ücret alacağı bilgisi elde edilirken, imzalanacak sözleşmenin süresi de 2+1 yıllık olarak belirlenmiş durumda.

Bu sezon Atletico Madrid forması giyen ve sözleşmesi sona eren Paulista tercihini Beşiktaş'tan yana kullanma kararı aldı.

Gabriel Paulista, Beşiktaş'a Transferde Sona Yaklaştı! - Yeni Malatya Gazetesi

İspanya'dan birçok takımın kendisini istemesine rağmen Giovanni van Bronckhorst faktöründen etkilenen stoper, rotayı Türkiye’ye çevirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.