Beşiktaş yeni sezona hazırlanıyor

Beşiktaş yeni sezona hazırlanıyor

Beşiktaş, Slovenya kampındaki yeni sezon hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

Beşiktaş, Slovenya kampındaki yeni sezon hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde yapılan idmanda kondisyon ve taktik çalışmaları ön plandaydı.

Isınma koşularıyla başlayan antrenman, 5'e 2 top kapma çalışmasıyla devam etti. Bu çalışmada oyuncular, 5 kişilik takımlar halinde 2 kişilik bir takımdan topu kapmaya çalıştı. Top kapma çalışması, oyuncuların hem kondisyonlarını hem de top hakimiyetlerini geliştirmeye yönelikti.

Top kapma çalışmasının ardından taktik çalışmalara geçildi. Van Bronckhorst, oyunculara farklı taktik varyasyonlar çalıştırdı. Taktik çalışmalarda özellikle hücum ve savunma geçişleri üzerinde duruldu. Antrenman, dar alanda oynanan çift kale maçla sona erdi. Bu maçta oyuncular, hem kondisyonlarını hem de taktik becerilerini sınadı.

İlk 20 dakikası basına açık yapılan antrenman, yaklaşık 1 saat 45 dakika sürdü. Antrenmanda sakatlık yaşayan oyuncu bulunmadığı öğrenildi.

Siyah-beyazlılar, Slovenya'da sürdürdüğü yeni sezon hazırlıklarını yarın TSİ 19.00'da Stadion Wildon'da Grazer AK ile oynayacağı hazırlık maçıyla tamamlayıp İstanbul'a dönecek. Bu maç, Beşiktaş'ın Slovenya kampındaki son hazırlık maçı olacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.