Beşiktaş'ın güdümündeki Di Maria kararını verdi

Beşiktaş'ın güdümündeki Di Maria kararını verdi

Beşiktaş renklerine bağlamak için harekete geçtiği Arjantinli yıldız Di Maria kariyeri hakkındaki kararını verdi.

Sezonun bitimine kısa bir süre kala, futbol dünyasından sürpriz bir gelişme yaşandı. Benfica’nın Arjantinli yıldızı Angel Di Maria, flaş bir kararla takımdan ayrılma kararı aldı.

Avrupa medyasında yer alan habere göre, Benfica Başkanı Rui Costa’nın yoğun çabalarına rağmen Di Maria’nın takımdan ayrılma konusundaki tavrı değişmedi.

Futbol kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanan Di Maria’nın, Arjantin’in köklü ekiplerinden, futbola başladığı kulüp olan Rosario Central ile transfer görüşmelerinin devam ettiği belirtildi.

Öte yandan, Beşiktaş’ın da güdümünde olan Di Maria hakkında, siyah-beyazlı kulübün ikinci başkanı Hüseyin Yücel önemli açıklamalarda bulunmuştu.

Hüseyin Yücel, “Di Maria ile görüşmelerimiz devam ediyor. Kendisi gündemimizdeki isimlerden biri.” Şeklinde konuşarak Arjantinli yıldızı renklerine bağlamak istediklerini dile getirmişti.

Futbol kariyerine Rosario Central’de başlayan 36 yaşındaki yıldız futbolcu, bu sezon Benfica forması ile çıktığı 48 maçta 17 gol ve 15 asistlik başarılı performansı ile takımına büyük katkıda bulundu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.