Beyin kanaması geçirdiği ve konuşma yetisini kaybettiği söylenmişti. Peker Açıkalın'dan videolu mesaj

Beyin kanaması geçirdiği ve konuşma yetisini kaybettiği söylenmişti. Peker Açıkalın'dan videolu mesaj

Son günlerde beyin kanaması geçirdiği iddia edilen Peker Açıkalın, doktoruyla kamera karşısına geçerek sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Avrupa Yakası'ndaki 'Gaffur' karakteriyle tanınan ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde beyin kanaması geçirdiği iddialarına ilişkin doktoruyla birlikte kamera karşısına geçerek sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu.
cocjifn2g0wnplrtiyxssa.webp

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Peker Açıkalın hakkında sosyal medyada beyin kanaması geçirdiğine dair iddialar ortaya atılmıştı. Bu iddialara göre, Açıkalın'ın konuşma yetisini kaybettiği ve bir dizi ameliyat geçireceği öne sürülmüştü.

3713914-d573da1cceecbbc3f57f8ad0ebb8592d-640x640.jpg

Çıkan haberlerin ardından Açıkalın’ın eşi Çilem Akalın bir açıklama yaparak, "Eşim 4 ay önce ameliyat oldu ve şu anda gayet iyi, sağlıklı. Lütfen bu asılsız haberlere itibar etmeyin" ifadelerini kullandı.

3713914-4aad9678665b52bc7ef44f85e7f73121-640x640.jpg


Günler sonra Peker Açıkalın'dan da bir açıklama geldi. Doktoru Serdar Demir ile birlikte kamera karşısına geçen ünlü oyuncu, "Yalan yanlış haberlere inanmayın, sağlığım yerinde. Konuşmamda ve yürümemde bir sakatlık yok" dedi.

gnnjfc-wweqvfldlvoqheq.webp

Oyuncunun doktoru da; "Peker bey her zamanki gibi sağlıklı, esprilerine devam ediyor. Böyle de devam edecektir inşallah" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.