Beyoğlu Belediyesi'nden çölyak hastalarına destek paketi

Beyoğlu Belediyesi'nden çölyak hastalarına destek paketi
Beyoğlu Belediyesi, 9 Mayıs Dünya Çölyak Günü vesilesiyle ilçede yaşayan çölyak hastalarına yönelik glütensiz gıda yardımı programının içeriğini zenginleştirdiğini duyurdu.

Beyoğlu Belediyesi, çölyak hastalarına düzenli olarak glütensiz gıda yardımı sağlamaya devam ediyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nün öncülüğünde hayata geçirilen Çölyak Yardım Paketi Projesi kapsamında, ilçede yaşayan çölyak hastalarına her ay glütensiz gıda paketi dağıtılıyor. 9 Mayıs Dünya Çölyak Günü'nü kutlayan Beyoğlu Belediyesi, çölyak hastalarından gelen talepler doğrultusunda glütensiz gıda paketinin içeriğini zenginleştirildiğini açıklandı.

Yenilenen glütensiz paket içeriğinde, 2 glütensiz makarna, 2 glütensiz un, 2 glütensiz ekmek, 1 glütensiz tarhana, 1 glütensiz arpa şehriye, 1 glütensiz tuzlu kraker, 1 glütensiz puding ve 1 glütensiz gofret bulunuyor. Beyoğlu ilçesinde ikamet eden ve çölyak hastalığına sahip vatandaşlar, çölyak raporu ile birlikte Beyoğlu Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne başvurarak bu yardımdan faydalanabiliyorlar. Başvuruların sosyal incelemenin ardından onaylanmasıyla, yardım paketleri her ay düzenli olarak belediye ekipleri tarafından vatandaşların adreslerine teslim ediliyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.