Bir il bu karpuzu konuşuyor!

Bir il bu karpuzu konuşuyor!

Yüksekova2da Allah yazılı karpuz görenleri şaşırttı.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bulunan Özgürlük Meydanı'nda meyve ve sebze satışı yapan Velat Arslan, rutin işlerini yaparken beklenmedik bir sürprizle karşılaştı. Karpuzlarını tezgaha dizdiği esnada üzerinde “Allah” yazan bir karpuzla karşılaştı. Bu olağanüstü durum karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Arslan, karpuzu tezgahında sergilemeye başladı.

Müşteriler gelip geçse de Arslan, üzerinde Allah'ın adının yazılı olduğu karpuzu satmaya yanaşmadı. Bu nadir ve manevi değeri yüksek karpuzu saklamaya karar verdi.

Olay karşısında duyduğu şaşkınlığı ifade eden Arslan, “Sabah karpuzları tezgaha dizdiğimde üzerinde ‘Allah' isminin yazılı olduğu bir karpuzu fark ettim. Hemen onu alıp sakladım. Bu tür olaylar her zaman yaşanmaz. İnşallah, bu Allah'ın bize gösterdiği bir işarettir. Biz de O'nun sevdiği kullar olmayı dileriz. Bir müşteri karpuz için bana bin TL'ye kadar fiyat teklif etti ancak ben satmadım. Bu özel karpuzu evime götüreceğim. Allah'ın bu tür güzel duyguları herkese nasip eylesin” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.