Bir ilde daha kent lokantası açılıyor! 4 çeşit yemek 60 TL oldu

Bir ilde daha kent lokantası açılıyor! 4 çeşit yemek 60 TL oldu

AK Parti'den CHP'ye geçen o şehirde kent lokantası açılacak. Lokantada 4 çeşit yemek 60 TL'den satılacak.

Türkiye'de ekonomik sıkıntıların artmasıyla birlikte vatandaşların yüzünü güldürecek bir haber geldi. Yüksek enflasyon nedeniyle vatandaşlar geçim sıkıntısı yaşarken sosyal belediyecilik adı altında hareket bazı belediyeler bu yükü hafifletmek için önemli adımlar atmaya devam ediyor.

AK Parti'den CHP'ye geçen Kırıkkale Belediyesi, halkın alım gücünü rahatlatmak amacıyla hayata geçirdiği 'Kent Lokantası' projesini bugün itibariyle faaliyete geçiriyor.

Ankara Caddesi üzerinde hizmet verecek olan 3 katlı lokantada, günde yüzlerce kişiye sıcak yemek sunulacak. Vatandaşlar, 4 çeşit yemeği sadece 60 TL'ye tadabilecek. Lokanta, Pazar günleri hariç 12.00-15.00 saatleri arasında hizmet verecek.

4654654844.webp

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sosyal belediyecilik anlayışımızla yeni bir hizmeti daha hayata geçiriyoruz! Kent Lokantası olarak sizlere lezzetli ve ev sıcaklığında yemekler sunmak için kapılarımızı açıyoruz! Uygun fiyatlarla kaliteli ve nefis tatlar için bekliyoruz. Pazartesi 12:00'de görüşmek üzere!" ifadelerini kullandı.

Kırıkkale'de yaşayan vatandaşlar, belediyenin bu duyarlı yaklaşımından memnun olduklarını belirtirken, kent lokanasının özellikle dar gelirli ailelere büyük katkı sağlayacağını düşünüyorlar.

Bu haber, ekonomik krizin yaşandığı günlerde belediyelerin vatandaşların yanında olduğunu göstermesi açısından önemli bir örnek teşkil ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.