Bir kadın cinayeti daha! Fatih’teki vahşetin ardından kara haber Mersin’den geldi

Bir kadın cinayeti daha! Fatih’teki vahşetin ardından kara haber Mersin’den geldi

Türkiye Fatih'teki vahşetin şokunu atlatamamışken bir acı haber ise Mersin'den geldi. Bir şahıs sevgilisini boğarak öldürmesinin ardından intihar etti.

İstanbul Fatih'teki cinayetin şokunun henüz atlatılamamışken, Mersin'de bir kadın cinayeti daha yaşandı. Mersin'in Mezitli ilçesinde, 10 yaşındaki kızıyla birlikte yaşayan Sonay Öztürk Aslan, sevgilisi U.A. tarafından boğularak öldürüldü. U.A.’nın daha sonra kendi evine giderek intihar ettiği öğrenildi.

Geçtiğimiz gün İstanbul Fatih'te Semih Çelik isimli 19 yaşındaki bir kişinin iki kadını katletmesiyle gündeme gelen kadın cinayetlerine, Mersin'de bir yenisi eklendi. İddiaya göre, 3 Ekim'de Sonay Öztürk Aslan’ın evine gelen sevgilisi U.A., henüz bilinmeyen bir nedenle Aslan’ı boğarak öldürdü.

Olay sırasında 10 yaşındaki çocuğun evde olmadığı belirtildi. Aslan’ın cesedi, yakınlarının kendisinden haber alamaması üzerine ortaya çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Aslan'ın cansız bedenini buldu ve cenazeyi otopsi için adli tıp kurumuna sevk etti.

ŞÜPHELİ İNTİHAR ETTİ

Olayın ardından şüpheli U.A.'yı yakalamak için çalışma başlatan Mersin Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, zanlının evine operasyon düzenledi. Evde yapılan incelemede U.A.'nın silahla intihar ettiği tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

aw301824-01.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.