Bir kişiyi bıçaklayarak öldüren kişi hakim karşısında

Bir kişiyi bıçaklayarak öldüren kişi hakim karşısında

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir kişiyi bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan sanığın yargılanmasına başlandı. 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, tutuklu sanık M.A.G, maktul Öner İ'nin ailesi ve taraf avukatları katıldı.

Sanık M.A.G, ifadesinde, arkadaşlarıyla alkol alan Öner İ'yi yanına çağırdığı için kendisine kafa attığını ve bu sırada onu korkutmak amacıyla bıçak çıkardığını belirtti. M.A.G, maktulün kendisinden daha güçlü olduğunu ve çıkan arbedede kıyafetiyle kendisini boğmaya çalışan Öner İ'ye bıçağın saplanmış olabileceğini ifade etti. Öner İ'nin nasıl yaralandığını bilmediğini ve kasıtlı bir harekette bulunmadığını savundu.

Maktulün annesi Ayşe İ. ise sanıktan şikayetçi olduğunu belirterek cezalandırılmasını talep etti.

Mahkeme heyeti, tanıkların dinlenmesine ve sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Olay, 5 Aralık 2023'te Doğan Mahallesi Asuman Sokak'ta meydana gelmişti. Yerde hareketsiz yatan bir kişiyi görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmiş, bıçakla yaralandığı tespit edilen Öner İ. kaldırıldığı Seka Devlet Hastanesi'nde müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Polis ekipleri, Öner İ'yi bıçakla öldürdüğü iddiasıyla M.A.G'yi gözaltına almış ve sanık çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.