Birce Akalay ile Hakan Kurtaş’tan sürpriz evlilik kararı! Yılın çifti ilan edilmişlerdi

Birce Akalay ile Hakan Kurtaş’tan sürpriz evlilik kararı! Yılın çifti ilan edilmişlerdi

Bir süredir ilişkileriyle göz dolduran Birce Akalay ve Hakan Kurtaş, düğün hazırlıklarına başladı. Sosyal medya paylaşımlarıyla mutluluklarını sıkça paylaşan çiftin, düğün tarihi belli oldu.

Son olarak "Kuş Uçuşu" dizisinde Lale Kıran karakteriyle büyük beğeni toplayan Birce Akalay, oyuncu Hakan Kurtaş ile aşk yaşamaya başladı. Çift, 'yılın çifti' olarak anılıyor ve ilişkileri büyük ilgi görüyor.

uo7kvnidg0-b1zyanfrdxw.webp

İlişkilerini başlangıçta gizli tutan Birce Akalay ve Hakan Kurtaş, bu yılın Şubat ayında birlikteliklerini açıkladı. Sosyal medyada birlikte paylaştıkları fotoğraflarla dikkat çeken çiftin, şimdi de evlilik hazırlıkları yaptığı iddia edildi.

153c4a46-2dac-442f-b98f-eba99061186f.jpg

EKİM'DE DÜĞÜN HEYECANI

Oyuncu çift Birce Akalay ve Hakan Kurtaş, Ekim ayında nikah masasına oturmayı planlıyor. Sade bir törenle dünya evine girmeye hazırlanan çiftin düğün tarihi kesinleşti.

hakan-kurtas-birce-akalay.webp

EVLİLİK TEKLİFİ VE AİLE TANIŞMASI

Ayrıca ünlü çift, geçtiğimiz Bodrum tatilinde aileleriyle tanışmıştı. Hakan Kurtaş, bir süre önce Birce Akalay’a evlenme teklifinde bulunmuş ve olumlu yanıt almıştı. Akalay’ın yakın çevresine “Ben kimseyi böyle sevmedim” şeklinde ifadelerde bulunduğu da konuşulanlar arasında yer alıyor.

z1iblqrciku-clikrt8-dw.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.