Birce Akalay'dan sevgilisine romantik öpücük! Yorum istemedi

Birce Akalay'dan sevgilisine romantik öpücük! Yorum istemedi

Bir süredir meslektaşı Hakan Kurtaş ile ilişki yaşayan oyuncu Birce Akalay, sevgilisini öptüğü pozunu yorumlara kapatarak paylaştı.

Ünlü oyuncu Birce Akalay, meslektaşı Hakan Kurtaş ile dolu dizgin bir aşk yaşıyor. Sosyal medya paylaşımlarında sıkça sevgilisiyle birlikte yer alan Akalay, son olarak Hakan Kurtaş'ı öptüğü bir pozunu Instagram hikayesinden paylaştı ve yanıt verme özelliğini kapattı.

z1iblqrciku-clikrt8-dw.webp

AŞK DOLU BAKIŞLARI YAKALANMIŞTI

Küçük Ağa, Mezarlık, Kuş Uçuşu ve Deliormanlı gibi projelerle tanınan Akalay, hem oyunculuğuyla hem de özel hayatıyla gündemde kalmayı başarıyor. Geçtiğimiz aylarda bir davette sevgilisi Hakan Kurtaş ile birlikte görüntülenen Akalay, şık görüntüsü ve aşk dolu bakışlarıyla dikkat çekmişti.

Ünlü oyuncunun yakın çevresine “Ben kimseyi böyle sevmedim” dediği de aktarılanlar arasındaydı.

hakan-kurtas-birce-akalay.webp

ÖPTÜĞÜ POZU OLAY OLDU

Birce Akalay, daha önce Murat Ünalmış ve Sarp Levendoğlu ile evlenip boşanmıştı, ancak şu anda Hakan Kurtaş ile yeni bir ilişki yaşıyor. Akalay’ın romantik pozu, takipçileri tarafından büyük ilgi gördü. Ünlü oyuncu, sevgilisi Kurtaş'ı öptüğü fotoğrafını yorumlara kapalı olarak paylaştı ancak görenler yorum yapamasa da hayran olmaktan geri duramadı.

640xauto-003.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.