Bitkin haldeki yavru tilkiyi elleriyle besledi

Bitkin haldeki yavru tilkiyi elleriyle besledi

Sakarya'da bitkin halde bulunan yavru tilki, vatandaş tarafından elle beslendi.

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde bir çiftçi, fındık bahçesinde bitkin halde yatan bir tilki yavrusunu hayata döndürmek için gösterdiği çaba ile takdir topladı. Karalar Mahallesi'ndeki fındık bahçesine bakım yapmak için giden Bayram Kandemir, yerde bitkin bir şekilde yatan tilki yavrusunu fark etti. Yavru tilkiyi kendine getirebilmek için su içirmeye karar veren Kandemir, etrafında su koymak için kullanabileceği bir kap olmadığını fark etti.

Bu durumda çözüm olarak, poşet geçirdiği ayakkabısına su doldurarak yavru tilkiyi beslemeye çalıştı. Ancak tilki suyu içmeye çalışırken tekrar yere düştü. Bunun üzerine Kandemir, eliyle yavru tilkiye destek oldu ve bu anları cep telefonuyla kaydetti. Görüntülerde, bitkin haldeki tilkinin zorlukla su içtiği ve yere düştüğü sırada Kandemir'in yardım ederek ona destek verdiği görülüyor.

Kandemir'in duyarlı davranışı, sosyal medyada ve yerel medyada büyük ilgi gördü ve takdir topladı. Olayın ardından tilki yavrusunun sağlık durumuyla ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.