Böbrek sağlığınız için mucizevi besinler!

Böbrek sağlığınız için mucizevi besinler!

Tükettiğiniz besinler sayesinde böbrek sağlığınızı korumanız mümkün. Bazı besinler böbreklerinizi rahatlatarak makine gibi de çalışmasını sağlayor. İşte böbrekler için mucizevi besinler.

Böbrek sağlığınız için mucizevi besinler!

Böbrek lerimizde yaşayabileceğimiz rahatsızlıklar zamanında müdahale edilmezse dönüşü zor hasarlara neden olabiliyor. Ancak bu hasarlardan korunmak mümkün. Onları korumak gerekmektedir. İleride makineye bağlı kalmamak ve onları makine gibi çalıştırmak için sağlıklı besinlerin gücünden yararlanmak gerekiyor. 

Sabah gazetesi böbreklere fayda sağlayan besinler hakkında dikkat çeken bir haber yayınladı. Bu haberde böbreklere faydalı yiyeceklerden söz edildi.

Onlar arasında ilk sırayı elma alıyor. Bünyesinde bolca lif barındıran elma böbrekler için son derece faydalı bir besindir.

Ayrık otunun da vücuttaki toksinleri attığı ve böbrekleri temizlediği belirtiliyor. 

Şimdilerde bolca bulunan bal kabağı da mide dostu olduğu gibi aynı zamanda da böbrek dostudur. Nefesi tazelemesiyle bilinen maydanoz da suyu kaynatılıp içilirse böbreklere son derece faydalıdır.

Kabak çekirdeğinin de böbreklere faydalı etkileri bulunur. Zayıflatıcı etkisi bulunan ada çayı da böbreklerimiz için son derece faydalıdır.

Kalsiyum deposu olan ev yoğurdu da böbrekler için faydalıdır. Unutmadan günlük en az 2.5 ile 3 litre kireçsiz su içmeyi de ihmal etmeyin.

Ayrıca günlük 7 adet yenilen mürdüm eriği de son derece böbreklere faydalıdır. 

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.