Bodrum FK'da kutlamalar yarın olacak

Bodrum FK'da kutlamalar yarın olacak

1.Lig Play-Off finalinde Yeni Adana Stadı'nda Sakaryaspor'u 3-1 mağlup ederek tarihinde ilk kez Süper Lig'e yükselen Bodrum FK'nın şampiyonluk kutlamaları yarın yapılacak.

Takımın uçağının rötar yapması nedeniyle kutlamalar bir gün gecikecek. Adana'da büyük coşku yaşayan Bodrum FK takımı, ilçede üstü açık otobüsle tur atacak. Binlerce taraftarın katılacağı kutlamalar öncesinde Bodrum'un sokakları yeşil-beyaz bayraklarla süslendi. Organizasyona göre, kafile saat 20.30'da Milta Marina'dan üstü açık otobüsle meydana doğru hareket edecek. DJ Ersin'in şovu ve havai fişek gösterileriyle 21.30'da kafile sahneye çıkarak kupayı kaldıracak. Saat 22.30'da ise sanatçı Bülent Serttaş konser verecek.

Süper Lig'de Muğla'yı temsil eden ilk takım olmayı başaran Bodrum FK'nın zaferi tüm ilçe ve ile yayıldı. Ege'nin turizm merkezi Muğla'nın birçok ilçesinde vatandaşlar, Bodrum FK'nın Sakaryaspor ile oynadığı finali meydanlardaki dev ekranlarda izledi. Bodrum'da da Belediye Meydanı ve Turgutreis Meydanı'nda kurulan dev ekranlarda binlerce kişi büyük bir heyecanla finali takip etti. Maç bitiminde ise meydanlar adeta bir karnaval alanına dönüştü. Bodrumlu futbolseverler büyük zaferi sabahın ilk ışıklarına kadar kutladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.