Bodrum'da kırmızı alarm!

Bodrum'da kırmızı alarm!

Kurban Bayramı öncesinde Bodrum'a yoğun bir tatilci akını yaşanıyor. Son 3 günde toplam 175 bin araç ilçeye giriş yaparken, Bodrum-Milas Havalimanı'nda yurt içi uçuşlar için ek sefer sayısı 50'ye çıkarıldı.

Bodrum Otelciler Derneği Başkan Yardımcısı Alişir Şahin'e göre otellerdeki doluluk oranı yüzde 95'e ulaşmış durumda ve şehirde her akşam geniş bir eğlence yelpazesi mevcut.

Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, bayram süresince ilçedeki nüfusun 1 milyonu geçmesini beklediklerini belirtti. İlçe genelinde trafik yoğunluğu yaşanırken, güvenlik ekipleri hem trafik hem de asayiş konularında çalışmalarını sürdürüyor. Lahmacun fiyatlarının 140 liradan başladığı Bodrum'da, hala otellerde boş yerler bulunduğunu belirten Şahin, geç gelmeyi planlayan misafirlerin rahatlıkla rezervasyon yapabileceğini söyledi.

Bodrum'da eğlence sektörünün canlılığı da dikkat çekiyor; her akşam çeşitli etkinlikler düzenleniyor ve ünlü sanatçılar konserler veriyor. Tatilcilerin Bodrum'a gelirken hava yolunu tercih etmeleri öneriliyor, bu sayede trafik sorunlarından kaçınılabiliyor. Ancak, turistlerin otel rezervasyonlarını sahte sitelerden yapmamaları konusunda uyarılar yapılıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.