Bu test iç dünyanızı dışa vuracak! Seçtiğiniz görsele göre mesleğiniz hangisi?

Bu test iç dünyanızı dışa vuracak! Seçtiğiniz görsele göre mesleğiniz hangisi?

Psikolojik testler kişiliğinizi ve yaptığınız mesleği ortaya koyabilir. Bu testteki 4 görsel mesleğinizi anlatıyor.

Bazı görseller, psikolojik olarak önemli testlerdir. Psikiyatrlar da bu tarz görselleri kullanarak kişilik ve psikoloji analizleri yapabiliyor.

Psikolojik olarak kendinizi tanımak, yaptığınız meslekle alakanızı ölçmek istiyorsanız, 4 görsel size yardımcı olacak. Sadece hangi görselin içinde yaşamak istediğinizi söylemeniz yeterli oluyor. Geçmiş uygarlıkları temsil eden görseller, hem karakterinizi ortaya koyup geçmişte yaşasanız nerede yaşayacağınızı ve nasıl biri olduğunuzu ortaya koyuyor hem de hangi mesleğe yatkın olduğunuzu ifade ediyor. O halde odaklanın ve en çok hangi görselin içerisinde yaşamak istediğinizi seçin.

GÖRSEL 1

gorsel1.webp

Geçmiş uygarlıklarda savaşçı kişiliğe sahip olanların seçebileceği bu görsel hak, hukuk, adalet temelli bir topluluğu ifade ediyor. Eğer bu görseli seçtiyseniz zeki, mücadele sever, meraklı ve savaşçı ruhlu olabilirsiniz.

Hırs, mükemmeliyet sizin için önemli kavramlar olabilir. Soğukkanlı, entelektüel bir kişiliğe sahipsiniz.

Meslek olarak doktorluk, akademisyenlik, eczacılık seçebilir, bilim insanı olabilirsiniz.

GÖRSEL 2

gorsel2.webp

Mistik bir dünyayı temsil eden bu görsel sizinle ilgili derin detaylar veriyor. Manevi olarak enerjiniz yüksek, içsel yolculuğunuzu seviyorsunuz. Sevgi dolu, yardımsever, merhametli, empati yapabilen ve iyimser bir yönünüz var.

Meslek olarak tercih ettikleriniz arasında şifacılık, psikologluk, rehber öğretmenlik, tasavvuf ilmine yatkınlık, güzel sanatlar gibi dallar olabilir.

GÖRSEL 3

gorsel3.webp

Geçmiş uygarlıklarda ticarete önem vermiş bir topluluğun tercih edebileceği bu görsel sizinle ilgili ilginç bilgiler veriyor. Kişilik olarak iradeli, özgüven sahibi, maddi ve manevi yönden güçlü, çalışkan bir kişi olabilirsiniz.

Bankacı, çiftçi, CEO, patron, ticaret insanı olabilirsiniz.

GÖRSEL 4

gorsel4.webp

Hayalperest bir kişiliğiniz olabilir. Muhtemelen geçmiş uygarlıklarda hayallerine önem veren toplulukların tercih ettiği bir yaşamı bu görselle seçmiş bulunuyorsunuz. Kişiliğinizde sabırsızlık, dürtüsellik, cesaret, entelektüellik yer alabilir.

Mesleki açıdan ise korumacılıkla sevecenliği aynı potada eritiyor olabilirsiniz. Doktor, asker, güvenlik görevlisi, savcı, laborant olabilirsiniz. Bunların dışında sanatçı, dansçı, aktör olabilirsiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.