Bu transferi İcardi çok kıskanacak! G.Saray'a 60 milyon euro'luk süper star

Bu transferi İcardi çok kıskanacak! G.Saray'a 60 milyon euro'luk süper star

Galatasaray; Benfica, Real Madrid, Fiorentia gibi dev kulüplerde forma giyen Luka Jovic'le görüşmelere başladı.

Süper Lig''de yoluna doludizgin devam eden Galatasaray, transferde gaza bastı. Bu sezon oynadığı oyunla taraftarlarının takdirini toplayan Sarı-kırmızılı kulüp transfer hareketliliğinde de durmak bilmiyor. Geçtiğimiz günlerde kadrosuna Kaan Ayhan''ı katan Cimbom şimdide gözünü Fiorentina''nın golcü ismine dikti.

REAL MADRİD''E TRANSFER OLMUŞTU

Transfer tahtasının kapanmasına günler kala Sarı-kırmızılı heyet transfer için vites yükseltti. Golcü arayışında olan Galatasaray heyeti Luka Jovic''i kadrosuna katmak istiyor. Yerel basında geniş yankı uyandıran habere göre İtalyan heyeti ara transfer döneminde kadrosuna yeni bir forvet takviyesi yapmak istiyor. Ancak kulübün bu transfer için önce satış yapması gerektiği vurgulandı. Ayrılması muhtemel olan isim Luka Jovic oldu. Bu doğrultuda ilerleyen Galatasaray heyeti önümüzdeki günlerde Fiorentina ile masaya oturması bekleniyor.

İCARDİ ÇOK ŞAŞKIN

Frankfurt''ta gösterdiği performans sonrası Real Madrid''e 60 milyon euro karşılığında transfer olan Luka Jovic, İspanyol ekibinde istenileni verememişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.