Bu yöntemle Instagram'da silinen mesajlar geri geliyor

Bu yöntemle Instagram'da silinen mesajlar geri geliyor

Popüler sosyal medya uygulaması Instagram'da mesajlarınızı yaptığınız bir hata sonucu sildiyseniz endişelenmeyin. Bu yöntemle mesajlarınızı geri getirebilirsiniz.

En çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan Instagram, sadece fotoğraf ve video paylaşımı için değil aynı zamanda bir iletişim platformu olarak da kullanılıyor. Instagram, kullanıcılarının verilerini sunucularında muhafaza ediyor. Kullanıcılar bu saklanan verileri isterlerse talep edebiliyorlar. Silinen mesajlarınızı kurtarmanak için bu verileri talep edebilirsiniz. Bunu yapmak için: Instagram'ın web sitesine giriş yapın.

Profil resminize tıklayarak "Profil" seçeneğini seçin.

"Profili Düzenle" butonuna tıklayın.

Sol menüden "Gizlilik ve Güvenlik" seçeneğine gidin.

Sayfayı aşağı kaydırın ve "Veri İndirme" bölümünü bulun.

"İndirme Talep Et" butonuna tıklayın.

Şifrenizi girin ve isteği onaylayın ardından Instagram verilerinizi hazırlayacaktır. Veri indirme isteğinizin onaylanmasının ardından, genellikle 14 gün içinde e-posta adresinize bir indirme linki gönderilecektir. İndirilen dosyayı açarak "Mesajlar" klasörünü bulun ve bu klasörde, silinen mesajlarınızı içeren dosyaları görebilirsiniz. Dosyaları dikkatlice inceleyin, çünkü silinen mesajların hepsi olmayabilir.

Önemli Not: Bu yöntem her zaman %100 başarılı çalışmıyor. Instagram silinen mesajların hepsini bu dosyalarda saklamayabilir veya çok eski silinen mesajlar artık var olmayabilir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.