Bülent Ersoy kemer sıktı! Dev orkestrasını dağıttı

Bülent Ersoy kemer sıktı! Dev orkestrasını dağıttı

Gösterişli sahne performansları, kalabalık orkestraları ve iddialı kıyafetleriyle tanınan Bülent Ersoy, kemer sıkma politikasına geçti.

Magazin dünyasında lüks yaşam tarzıyla sıkça gündeme gelen Bülent Ersoy, son olarak Bodrum’daki villasını zevkine göre tadilattan geçirmiş ve harcadığı yüksek meblağlarla dikkat çekmişti. Şimdi ise daha ekonomik bir yaklaşım benimsemiş görünüyor.

Türkiye'nin yaşayan efsanelerinden biri olan Ersoy, sadece sesi ve şarkılarıyla değil, aynı zamanda kıyafetleri ve lüks harcamalarıyla da sürekli gündemde kalmayı başarıyor.

Nişantaşı'nda bir kumaşçıda 4.5 saat geçiren ve burada 600 bin TL harcayan Ersoy, beğendiği beş deseni sipariş ederek 250 metre saf ipek kumaş satın almıştı. "Kimseyle aynı kıyafeti giymek istemem. Benim üzerimde görülen kıyafetler yalnızca bana özeldir," açıklamasıyla da dikkatleri üzerine çekmişti.

Pandemi sonrası 21 kişilik saz ekibini 18'e düşüren Bülent Ersoy, şimdi ise 6 kişilik bir orkestra ile sahne almaya karar verdi. Lüks yaşantısıyla tanınan Ersoy'un bu kemer sıkma kararı, sanat dünyasında geniş yankı uyandırdı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.