Bülent Uslu'nun toplantı öncesi paylaşımı dikkat çekti!

Bülent Uslu'nun toplantı öncesi paylaşımı dikkat çekti!

Bugün saat 14.00'te gerçekleştirilecek olan Kulupler Birliği toplantısı merakla beklenirken, Bülent Uslu'nun toplantı öncesi yaptığı paylaşım gündem oldu.

CİHAT FATİH ERGÜN / KAMU SON HABER

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle Hatayspor ve Gaziantep FK Süper Lig''den çekilme kararı almıştı. İki takım tarafından alınan karara ilişkin Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ise 2 takımın ligden düşürülmeyeceğini fakat kalan maçlarının 3-0 hükmen mağlubiyetle sonuçlanacağını bildirmişti. TFF''nin bu kararına Beşiktaş''tan tepki geldi.

Kulüpler Birliği, bugün saat 14.00''te Maslak''ta kritik bir toplantı gerçekleştirecek. Toplantıda yaşanan gelişmelere ilişkin Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi''nin, ''Ligden çekilen takımların maçları oynanmamış sayılsın'' önerisi oylamaya sunulacak.

Toplantıda biraraya gelecek olan başkanlar, Ahmet Nur Çebi''nin önerisini tartışarak görüşlerini bildirecekler. Toplantıda oy birliğiyle verilecek kararın açıklanarak TFF''ye iletilmesi bekleniyor. 

BÜLENT USLU''NUN TWEETİ GÜNDEM OLDU

Tüm bu yaşanan gelişmelerin öncesinde ise ünlü spor yazarı Bülent Uslu, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Hatayspor ve Gaziantep FK''nın maçlarının sayılmaması halinde güncel puan durumu paylaşımını yapan Uslu''nun attığı tweet heyecan uyandırdı. 

İşte Bülent Uslu''nun o paylaşımı:

Gaziantep FK ve Hatayspor maçları sayılmadığında güncel puan durumu:

Galatasaray - 51 P (22 maç) Fenerbahçe - 48 P (22 maç) Beşiktaş - 48 P (23 maç)

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.