Bungalov fiyatlarında bayram tarifesi belli oldu! Fiyatı dudak uçuklattı

Bungalov fiyatlarında bayram tarifesi belli oldu! Fiyatı dudak uçuklattı

Vatandaşların gözdesi haline gelen Bungalov evlerin kiralama fiyatları adeta dudak uçuklattı.

Sapanca, son dönemlerin en popüler tatil bölgeleri arasında yer alıyor. Özellikle İstanbul'a yakınlığı sebebiyle birçok tatilciyi cezbetmeye devam ediyor. İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirlere yakınlığı sayesinde her yıl yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgisini çeken Sapanca, tatil mekanları arasında en çok tercih edilenlerden arasında yer alıyor.

İlçede bulunan bungalovlar, tatilcilerin ilk tercihi olma özelliğini taşırken, yeşil doğası ve göl manzarasıyla dikkat çeken Sapanca'daki ahşap bungalovlar, özellikle özel günlerde büyük ilgi görüyor ve rezervasyonları günler hatta haftalar öncesinden doluyor.

aw228676-01.jpg

FİYATLARI CEP YAKIYOR

Kurban Bayramı öncesinde bölgedeki yaklaşık 5 bin bungalovun doluluk oranı yüzde 95'e ulaştı. Tatilcilerin yoğun ilgisiyle karşılanan bungalovların günlük konaklama ücretleri oldukça yüksek. İki gece konaklama fiyatları 15 ile 30 bin lira arasında değişirken, bir haftalık veya 9 günlük konaklama ücretleri 70 bin liranın üzerine çıktığı görülüyor.

aw228676-07.jpg

İKİ GECE KONAKLAMA ÜCRETİ 15 İLA 30 BİN ARASINDA

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Alaçam, “Bayram tatilinde iki gece konaklama ücreti 15 ila 30 bin arasında bir hafta, 9 günlük tatil ise 70 binin üzerine çıkıyor. Sapanca'da konakla üzerine çok fazla çeşit mevcut 5 bine yakın konaklanacak yerler bulunuyor. BU evlerin her birinde misafirlerimize özel alanlarda hizmet veriyoruz. Müstakil yüzme havuzu, ateş çukuru, barbekü, iç mekandaki ferah ortamlar doğa manzarasına karşı bir şekilde vakit geçiriyorlar. Sapanca'da tatil yapmanın en güzel avantajlarından bir tanesi de üst mahallelerde bulunan işletmelerimiz. Çünkü onlar 300 rakımda ve klimaya ihtiyaç duymadan ufak bir esintiyle vakit geçirmelerine imkan sağlıyor” ifadelerini kullandı.

aw228676-05.jpg

İstanbul'dan ailesiyle tatil için Sapanca'yı tercih eden İzdem Ayan ise, "İlk defa bungalov otelde tercih ettik ve Sapanca'da ilk deneyimimiz. İlk günümüz olmasına rağmen çok memnun kaldık. İlk görünüş olarak her şey yolunda çocuğumuz da çok eğlendi. Bir daha gelmeyi düşüneceğiz” diye aktardı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.