Büyük turnuva başlıyor: Dudak uçuklatan ödül

Büyük turnuva başlıyor: Dudak uçuklatan ödül

Rise Online Turnuvası'nda 16 takım, 31 Ağustos-1 Eylül tarihlerinde 1 milyon TL’lik ödül için mücadele edecek.

Dünya genelinde ses getiren Rise Online World ile iş birliğine giden dijital kod alışveriş platformu Oyuneks, Türkiye’nin en büyük ‘online rol yapma oyunu’ (MMORPG) turnuvasının sponsoru oldu. Organizasyon, 31 Ağustos-1 Eylül tarihlerinde, İstanbul’da yer alan Türkiye Spor Yazarları Derneği e-Spor Eğitim ve Spor Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

1 MİLYON TL’LİK ÖDÜL

Sekiz kişiden oluşan takımların kozlarını paylaşacağı turnuvada toplam 16 takım, 1 milyon TL’lik ödül havuzu için yarışacak. Tüm oyunculara katılım ücretinin ödeneceği ve otelde konaklayacağı turnuva, izleyiciler için de bir festival tadında tasarlandı. Etkinlik alanında bulunan panayır bölümünde izleyiciler, sokak lezzetlerinin tadını varırken oyun alanlarında da e-Sporun heyecanını çıkaracak.

Oyuneks Genel Müdürü Alihan Kesici, “Müşteri memnuniyetini esas alarak sunduğu online oyunlar, dijital kodlar ve oyun içi ürünleriyle çok kısa sürede yüz binlerce kullanıcıya ulaşan Oyuneks olarak e-Spor ve oyun ekosistemine verdiğimiz değeri bu büyük turnuvayla bir kez daha gösteriyoruz. İstanbul, 31 Ağustos-1 Eylül’de yeni kuşak Rise Online yıldızlarının ve e-Sporcularının ortaya çıkacağı büyük bir etkinliğe sahne olacak. Bu turnuvanın ev sahibi olduğumuz için gurur duyuyoruz” dedi.

TÜRK TAKIMLARIN POTANSİYELİ YÜKSEK

Türkiye’nin e-Spor ve profesyonel oyunculuk bakımından dünyaya hitap edebilecek takımlar çıkarabildiğine dikkat çeken Alihan Kesici, “Rise Online ile iş birliği olan Oyuneks'in sponsorluğunda gerçekleştirilecek 1 milyon TL ödül havuzlu turnuva, bu yeteneklerine yenilerini eklemeyi ve e-Sporun yapıcı rekabetini birlikte deneyimlemeyi hedefliyor. Kıyasıya bir rekabete heyecan duyan herkesi 1 milyon TL ödüllü turnuvamıza davet ediyorum” diye konuştu.

Oyuneks, Rise Online’ın yanı sıra; Knight Online, Metin2, League of Legends, PUBG Mobile UC, Mobile Legends Elmas gibi popüler oyunlarda kullanılan dijital kodların satın alınabildiği dijital bir kod alışveriş platformu olarak öne çıkıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.