Çamaşır makinenizi tamirden kurtarıyor: 1 kaşık eklemek kireci önlüyor

Çamaşır makinenizi tamirden kurtarıyor: 1 kaşık eklemek kireci önlüyor

Son dönemlerde ev temizliğinde doğal ürünler önplana çıkıyor. Doğal mücizeler sizi makinenizde yaşanan kireçlenme sorunundan kurtarabilir.Makinenize bir kaşık bu malzemeden eklemeniz yeterli oluyor.

Çamaşır makinanızın performansı giysilerinizin ömrünü de ister istemez etkileyebiliyor. Hayat pahalılığının etiketlerine yansıdığı bugünlerde tamir masrafdan kaçınmak da vatandaşlar için önem arz ediyor. İşte makinanızın performansını eskisi gibi yerine getirecek o yöntem…

BUNA DİKKAT

Çamaşır makinalarının ömrü, kullanım sıklığıınıza, kullandığınız deterjanlara ve hijyen için kullandığınız ürünlere göre değişebiliyor. Giylerindeki yıpranmalar makinanızdan gelen sesler çamaşır makinanızın ömrü ile alakalı kritik ipuçları veriyor olabilir.

adsiz-tasarim.png

Makinanızdaki kireci sökmek ve kullanım ömrünü uzatmak için evde temizlik için kullanılan beyaz sirkeyi yumuşatıcı gözüne ekleyerek makinanızı çalıştırabilirsiniz. Bu yöntem makinanızın kireçten arınması sağlayacaktır. Pratik ve doğal olduğu için de ekstra bir masrafa girmeden makinanızın performansını arttırabilirsiniz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.