Canlı yayın açıp eniştesini o şarkı eşliğinde bıçakladı! 'Cesareti olmayan izlemesin'

Canlı yayın açıp eniştesini o şarkı eşliğinde bıçakladı! 'Cesareti olmayan izlemesin'

Kocaeli'de bir kişi sosyal medya hesabından 30 dakika boyunca 'Namus belası' şarkısıyla yayın yaparak eniştesini bıçaklayıp yaraladı.

Kocaeli'de yaşanan tüyler ürpertici olay, izleyenleri şok etti. Bir adam, sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayın yaparak önüne satır ve bıçaklar koydu. 30 dakika boyunca "Namus Belası" şarkısıyla yayın yapan saldırgan, eniştesini bıçaklayarak ağır yaraladı. Saldırganın "Cesareti olmayan izlemesin" ifadeleri ise dikkat çekti.

NAMUS BELASI ŞARKISI ÇALDI

ekran-goruntusu-2024-06-08-115127.png

Kartepe ilçesindeki olay, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Nida Sokak'ta 3 Haziran Pazartesi günü gerçekleşti. Özgür U. isimli şahıs, sosyal medya hesabından canlı yayın açarak evinin bahçesinde önüne koyduğu satır ve iki bıçağı gösterdi. Yayın boyunca küfürler savuran Özgür U., yaklaşık yarım saat boyunca "Namus Belası" şarkısını çaldı.

aw222766-05.jpg

Annesi bahçeye girerek bıçakları almaya çalıştıysa da başarılı olamadı. Küfürlerle "İkisi buraya gelecek" diyen Özgür U., eniştesi Ertuğrul D.'yi görünce hızla yanına koşarak yayın ekranından kayboldu. Bir süre sonra tekrar ekrana gelen Özgür U., yüzü ve vücudu kanlar içinde küfürler ederek yayını sonlandırdı.

ekran-goruntusu-2024-06-08-115122.png

Ertuğrul D.'yi defalarca bıçaklayarak ağır yaralayan Özgür U., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Yaralanan Ertuğrul D. hastaneye kaldırılırken, Özgür U. emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

aw222766-06.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.