Çekmeköy'de emeklilere lokal

Çekmeköy'de emeklilere lokal

Çekmeköy Belediyesi, emekli vatandaşların keyifli ve kaliteli zaman geçirebilecekleri Emekliler Lokali'nin temel atma törenini gerçekleştirdi.

Çekmeköy Belediyesi, emekli vatandaşların keyifli ve kaliteli zaman geçirebilecekleri Emekliler Lokali'nin temel atma törenini büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi. Hamidiye Mahallesi'nde bulunan Mecidiye Parkı'nda yer alacak olan Emekliler Lokali, 250 metrekarelik alan üzerine kurulacak ve 120 vatandaşa aynı anda hizmet verebilecek kapasiteye sahip olacak.

Törene Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, CHP İl Başkan Yardımcısı Sinan Öztürk Karaca, CHP İl Başkan Yardımcısı Hülya Özdemir, CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan, Emekliler Lokali Bağışçısı Kayabey Kaya, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Emekliler Lokali'nde teras alanı, mescitler, lavabolar, mutfak, kafeterya, kadın ve erkekler için ayrı okuma odaları ile oturma odaları ve kütüphane bulunacak. Ayrıca lokalde emekli vatandaşlar için özel kültür sanat programları, atölyeler ve danışmanlık hizmetleri de verilecek.

aw234479-01.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.