Cem Garipoğlu’nun mezarında dikkat çeken ayrıntı! 10 yıl sonra ilk kez açılacak

Cem Garipoğlu’nun mezarında dikkat çeken ayrıntı! 10 yıl sonra ilk kez açılacak

Münevver Karabulut’un katili Cem Garipoğlu’nun mezarının açılmasına karar verilmesinin ardından mezardaki ayrıntılar dikkat çekti.

Münevver Karabulut'u 15 yıl önce öldürdükten sonra cezaevinde intihar eden Cem Garipoğlu'nun ölümüne ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Garipoğlu ailesinin başvurusu üzerine, Cem Garipoğlu’nun mezarının açılmasına yönelik talep kabul edildi.

Bu karar, kamuoyunda büyük yankı uyandırırken, mezarın ağaçlar ve otlarla kamufle edilmiş görüntüleri sosyal medyada tartışmalara neden oldu.

aw295651-02.jpg

Münevver Karabulut cinayeti üzerinden yıllar geçmesine rağmen tartışmalar bitmedi. Son dönemde sıkça gündeme gelen “Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak mı?” sorusu nihayet yanıt buldu. Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'nın mezarın açılmasına ve fethi kabir işleminin yapılmasına karar verdiğini açıkladı.

Mezarın DNA tespiti için yakında açılması planlanırken, bakımsız hali dikkat çekti. Görüntülerde, mezarın ağaçlar ve otlarla kapatıldığı görülürken, bu durum yeni bir tartışma başlattı.

aw295651-01.jpg

Sosyal medyada debirçok kullanıcı mezarın bakımsızlığına ve görünümüne dikkat çekerek, "Bu mezar değil ki, sadece taş koyulmuş", "Böyle zengin bir ailenin çocuğunun mezarı bu kadar bakımsız olamaz" şeklinde yorumlar yaptı.

cem-garipoglu-munevver-karabulut-u-neden-oldurdu-17863161-9259-amp.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.