Cem Küçük'ten ekonomi öngörüsü. Büyük değişim için o tarihi işaret etti

Cem Küçük'ten ekonomi öngörüsü. Büyük değişim için o tarihi işaret etti

Cem Küçük, ekonomideki son durumu ve geleceğe yönelik yorumlarını aktardı

Türkiye Gazetesi köşe yazarı Cem Küçük, ekonomideki son durumu ve geleceğe yönelik öngörülerini paylaştığı bugünkü yazısında, 4-5 ay içinde ekonominin olumlu yönde büyük bir değişim göstereceğini öngördü.

Küçük, ekonominin genel görünümünün iyileştiğini belirterek, "Geriye kalan tek şey bu iyileşmenin vatandaşlara nasıl yansıyacağı" ifadelerini kullandı. Yazısında karamsar yorumlara itibar edilmemesi gerektiğini vurgulayan Küçük, ekonomiyi sürekli olumsuz değerlendiren finans uzmanlarını eleştirdi.

"Karamsarlara itibar etmeyin," diyen Küçük, "Her gün ekonomiyi kötüleyen finansçılara aldırmayın. Onların tek bir önerisi bile yok. Hükûmet hangi adımı atsa kötü diyorlar. Geçen sene faizleri neden artırmıyorsunuz diyorlardı, şimdi ise artırdığınızda neden artırdınız diyorlar.

Dövizi durdurun diyorlardı, döviz durdu, 32-33 TL bandında seyrediyor. Şimdi de bunun iyi olmadığını söylüyorlar. Tüm bunlar ülkenin batmasını isteyenlerin söylemleri. Ancak onların dedikleri olmayacak," ifadelerini kullandı.

Küçük, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in ekonomik yönetimini övgüyle değerlendirdi ve "4-5 ay içinde her şeyin nasıl iyiye gideceğini hep beraber göreceğiz" şeklinde umutlu bir mesaj verdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.