Cesedini parçalayarak çöpe attığı adamın sırtına bıçakla harf kazımış

Cesedini parçalayarak çöpe attığı adamın sırtına bıçakla harf kazımış

Pendik’te çöp konteynerinde 79 yaşındaki Nihat Salih’e ait cesedin parçalanmış şekilde bulunmasıyla ilgili soruşturma devam ederken, ortaya çıkan detaylar kan dondurdu. Olayın ardından tutuklanan şahsın Nihat Salih'in sırtına bıçakla eşinin baş harfini kazıdığı öğrenildi.

İstanbul’un Pendik ilçesine bağlı Dumlupınar Mahallesi’nde 79 yaşındaki Nihat Salih’e ait ceset parçalanmış şekilde bulundu.

27 Mayıs’ta gerçekleşen olaya ilişkin yürütülen soruşturmada B.D. isimli şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Soruşturma devam ederken cinayet ile ilgili yeni detaylar da orya çıkmaya başladı.

SIRTINA ‘M’ HARFİ KAZIMIŞ

Son olarak B.D. ile Nihat Salih’in olay günü telefonda görüştükleri, Salih’in telefon sinyalinin B.D.’nin evine girmesinden birkaç dakika sonra kesildiği belirlendi.

Güvenlik kameralarının incelenmesi sonucunda; şüpheli B.D.’nin bir şeyleri çöpe döktüğü, çöp kovasının sapını peçete ile tuttuğu, kovayı boş bir alana fırlattıktan sonra peçeteyi düşürdüğü ve parmak izi bulunan peçeteyi geri dönüp aldığı belirlendi.

Öldürülen Salih’in sırtına bıçakla 'M' harfinin kazındığı ve şüpheli B.D.’nin eşinin isminin de 'M' harfi ile başladığı tespit edildi.

Daha önceden çobanlık yaptığı ve hayvan kesim yerinde çalıştığı tespit edilen şüpheli hakkında 5 adet suç kaydının olduğu, Nihat Salih’in de 2006’da ‘fuhuşa teşvik ve zorlamadan’ suç kaydının olduğu öğrenildi.

aw215556-01.jpg

aw215556-02.jpg

aw215556-03.jpg

aw215556-04.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.