Cildinize başka ürün sürmeyeceksiniz: Temizlemenin kolay ve etkili yolu!

Cildinize başka ürün sürmeyeceksiniz: Temizlemenin kolay ve etkili yolu!

Vatandaşların cilt tiplerine göre uyguladıkları bakımlar da farklılık gösterse de son dönemlerin en popüler yöntemi olarak biliniyor.

Aknesiz ve Gözenek problemi olmayan bir cilt için cildinizi düzenli olarak cilt tipinize uygun ürünlerle temizlemeniz önem taşıyor. Sosyal medyanın yaygınlaşması ile birlikte içerik üreticileri cilt bakımında da farklı seçenekler ortaya çıkarabiliyor.

SON DÖNEMLERDE EN POPÜLER YÖNTEM
Vatandaşların cilt tiplerine göre uyguladıkları bakımlar da farklılık gösterse de son dönemlerin en popüler yöntemi mikrofiber bezler olarak karşımıza çıkıyor. Cildinizi mikrofiber bezlerle temizlemek hem zamandan tasarruf etmenizi sağlıyor hem de cildinizin daha kolay bir şekilde kozmetik malzemelerden arınmasına olanak tanıyor. Böylelikle cilt yüzeyinde makyaj kalıntısı kalması gibi bir durumunda önüne geçilmiş oluyor. Öte yandan pamuk gibi ek ürünler kullanmaya da gerek olmadığından tasarruf sağlanıyor.

UZMANLAR UYARIYOR

Ancak bununla birlikte mikro fiber bez kullanımının dezavantajları da bulunuyor uzmanlara göre mikrofiber bezleri her kullanımdan sonra yıkamak hijyenik olması için önem arz ediyor. Öte yandan bezlerin nemli veya ıslak kalmamasına aynı zamanda uygun ortamda saklanmasına da dikkat etmek gerekiyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.