Çizilen gözlük camlarını tek seferde parlatıyor! Herkesin evinde var

Çizilen gözlük camlarını tek seferde parlatıyor! Herkesin evinde var

Gözlükler zamanla aşınabilir ve çizilebilir. Çiziklerle kaplı bir gözlüğü kullanmak rahatsız edici olabiliyor. İşte gözlük camlarını ayna gibi parlatmanın yolu...

Gözlüklerin yüzeyindeki çiziklerin artması, kullanım deneyimini olumsuz yönde etkileyebilir, bu da sinir bozucu olabiliyor.

Gözlük camlarındaki çizikler, görüşü bulanıklaştırabilir ve gözlüklerinizi işlevsiz hale getirebilir.

Bu sorunu çözmek için kolay ve etkili bir yöntem bulunuyor. Diş macunu, gözlük camındaki lekeleri ve kirliliği gidermede çok etkilidir. Aynı zamanda gözlük camının dış katmanlarını parlatarak onları tertemiz yapar.

Ayrıca, çeşitli yüzeylerin temizliğinde de kullanılan etkili bir temizleyicidir.

Diş Macunu Seçerken Dikkat Etmeniz Gerekenler | Bağışıklık

Gözlüklerinizi diş macunuyla temizlemek için yumuşak bir kumaşın üzerine bir miktar macununuzdan sıkın. Ardından yavaş hareketlerle gözlük camını silebilirsiniz.

Camın üzerindeki çizikleri gidermek için, dairesel hareketlerle değil, yan hareketlerle silmeyi tercih etmelisiniz. Bu şekilde, sürtünme izlerini artırmaktan kaçınıp daha etkili bir sonuç elde edebilirsiniz.

Çiziklerle dolu gözlük camlarına elveda! Her evde var, diş macunu mucizesi - Püf Noktası

Gözlük camlarındaki çizikleri gidermek için diş macunu kullanabilirsiniz. Bunun için, diş macunuyla camın yüzeyini nazikçe ovalayın. Diş macunu çizikleri parlatmanın yanı sıra, camın yüzeyindeki kirleri de temizleyecektir.

İşlemi tamamladıktan sonra, gözlüklerinizi ılık su veya özel cam temizleyici ile nazikçe yıkayabilirsiniz. Mikrofiber bez kullanarak silme işlemi, gözlük camlarına zarar vermeden etkili bir temizlik sağlar.

Bu pratik yöntem sayesinde, gözlük camlarınızın ilk günkü gibi parlak ve temiz olduğunu fark edeceksiniz, böylece daha net bir görüş açısı elde edebilirsiniz.

Gözlük Camı Nasıl Temizlenir?

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.