Çizilen ve matlaşan bardakları anında parlatıyor: Makineye 1 kaşık ekleyin

Çizilen ve matlaşan bardakları anında parlatıyor: Makineye 1 kaşık ekleyin

Cam bardaklar sık kullanımdan ve bulaşık makinesinde yıkandığı için zamanla matlaşabiliyor. Matlaşan cam bardakları kolayca parlatmanın yöntemi ortaya çıktı.

Bulaşık makinesinde yıkanan çatal, bıçak, tabak ve cam eşyalarda zaman zaman çizikler olabiliyor. Daha etkili bir temizlik sağlamak için kolay yöntemler bulunuyor.

Bulaşık makinesinin daha iyi performans göstermesi için önemli olan, makinenin iç yüzeyinin düzenli olarak temizlenmesidir. Zamanla iç yüzey kirlenebilir ve sertleşebilir.

Matlaşan ve çizilen bardakları anında parlatıyor! Yeni alınmış gibi pırıl pırıl olacak - Püf Noktası

Makine içinde kalan yağ, sabun artıkları ve sert su gibi faktörler, makinenin temizlik performansını azaltabilir, bulaşıkların tam olarak temizlenmesini engelleyebiliyor.

Bulaşık makinesi zamanla eski parlaklığını kaybederse, iç kısmının temizlenmesi gerekiyor. Ayrıca, makinenin sık kullanımı bakım ihtiyacını artırabiliyor. Bu nedenle, makinenin iç kısmını düzenli aralıklarla temizlemek önemlidir.

Picture background

Bulaşık makinenizin iç kısmını doğal yöntemlerle temizlemeniz mümkün.

Bulaşık makinesi filtresini kontrol ettikten sonra alt rafı çıkarıp küvetin arka köşelerinden birine ya da alt püskürtme kol tabanına bakabilirsiniz. Filtreyi çıkarıp lavaboda sudan geçirdikten sonra tekrar takabilirsiniz.

Picture background

BİR KAŞIK KOYARAK BÜTÜN ÇİZİKLERDEN KURTULABİLİRSİNİZ

Bulaşık makinenize bir kaşık beyaz sirke koyduktan sonra deterjan olmadan sıcak bir programda makinenizi çalıştırmanız gerekiyor.

Makine çalışması bittikten sonra makineniz ilk günkü temizliğine kavuşacak. Sirke doğal bir asit olduğu için bulaşık makinesinde biriken yağ ve yiyecek parçalarını doğal yollarla temizliyor. Bu işlemin üç ayda bir yapılması gerektiği öneriliyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.