Clarkson'u mum gibi eriten diyet: Her gün yediği besini açıkladı!

Clarkson'u mum gibi eriten diyet: Her gün yediği besini açıkladı!
Son dönemlerde hızlı kilo veren isimlerden biri de magazin dünyasının değişimini yakında takip ettiği Kelly Clarkson,her gün yediği besini açıkladı!

Sağlıklı bir şekilde hızlı kilo vermek, kilolarından şikayetçi olan vatandaşların en büyük arzularından biri. Fit bir vücuda sahip olmanın yaşam standardının arttırdığı da bir gerçek. Çünkü alınan kilolar sağlık açısından da tehlike arz edecek boyutlara ulaşabiliyor.

DİYET PROGRAMLARI YAYGINLAŞTI

Sosyal medyanın da yaygınlaşmasıyla farklı diyet programları hızla yayılabiliyor.

Son dönemlerde hızlı kilo veren isimlerden biri de magazin dünyasının değişimini yakında takip ettiği Kelly Clarkson aniden verdiği 20 kiloyla o gün olan güzel sanatçının değişimi hayranları başta olmak üzere magazin dünyasının dilinde.

2.jpg

Güzel sanatçı hızlı değişimini bol bol yürüyüş yapmanın yanı sıra yedığı sağlıklı yiyeceklere borçlu. Peki Clarkson nasıl besleniyor?

Şarkıcının protein açısından zengin bir beslenme rutini var sıklıkla önlerine yogurdu ekliyor. Öte yandan tavuk eti kuzu eti gibi besinlerden de sıklıkla tüketiyor. Beslenme rutininde ise mutlaka süzme peynir tercih ediyor

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.