Çocuk istismarcısı yakalandı

Çocuk istismarcısı yakalandı

Afyonkarahisar'da çocuk istismarı ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından yakalama kararı bulunan şüpheli, yakalandı.

Afyonkarahisar'da çocuk istismarı ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından yakalama kararı bulunan şüpheli, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından İzmir'de yakalandı. 4 yıl 6 aydır firar durumunda olan şüpheli, Jandarma ekiplerinin titiz çalışması sonucu Balçova ilçesindeki evinde yakalandı.

Yakalanan şüpheli S.D., çocuğun cinsel istismarı 3 suç kaydı ile cebir, tehdit ve hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından toplamda 4 ayrı suçtan hakkında yakalama kararı bulunuyordu.

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, aranan şahısların yakalanması çalışmalarına kararlılıkla devam ediyor. Bu kapsamda yapılan saha araştırmaları sonucunda S.D.'nin izine rastlayan JASAT ekipleri, İzmir'e giderek şüpheliyi yakaladı.

Yakalanan S.D., önce İzmir Salih İşgören Polis Merkezi Amirliğine teslim edildi. İşlemlerinin ardından ise Aliağa Şakran T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.