Çöpte çıkan yangın işyerlerine sıçradı

Çöpte çıkan yangın işyerlerine sıçradı

Antalya'da, bir çöp konteynerinden başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle yakındaki iki iş yerine sıçradı. Yangın sonucunda iş yerlerinde maddi hasar meydana geldi.

Olay, saat 11.30 civarında Kepez ilçesinde bulunan Hurdacılar Sitesi'nde gerçekleşti. 75. Yıl Caddesi üzerindeki bir çöp konteynerinin alev almasıyla başlayan yangın, kısa sürede yakınlardaki bir iş yerine sıçradı. Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri hızla olay yerine ulaştı. Yangının etkisiyle zarar gören iş yerlerinden biri geri dönüşüm tesisiydi ve içerisinde preslenmiş kağıtlar bulunuyordu. İtfaiye ekipleri, bu iş yerine müdahale ederken yangın diğer bir iş yerine daha sıçradı. Ancak takviye ekiplerin gelmesi ve iş makinelerinin yardımıyla yangın kontrol altına alındı.

Her iki iş yerinde de maddi hasar meydana geldi. İş yerlerinin kapalı olması sebebiyle yangın sırasında içeride çalışanlar bulunmuyordu. Yangına ilk müdahaleyi yakınlardaki bir işletmenin sahibi gerçekleştirdi. Yangını fark eden ve kendi çabalarıyla söndürmeye çalışan Mahmut Dağdaş, “Çöp konteynerinde aniden bir yangın başladı. Kısa sürede çevreye sıçradı. Ağaçlar bile alev aldı ve yangın iş yerlerindeki kağıt malzemelerini tutuşturdu. Hemen müdahale ettik, komşu olarak elimizden geleni yaptık” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.