Cüneyt Özdemir isyan etti. Yenidoğan çetesine ateş püskürdü

Cüneyt Özdemir isyan etti. Yenidoğan çetesine ateş püskürdü

Gazeteci Cüneyt Özdemir, aralarında doktor ve hemşirelerin de olduğu 12 bebeğin ölümüne yol açtığı iddia edilen yenidoğan çetesiyle ilgili konuştu.

Gazeteci Cüneyt Özdemir, aralarında doktor ve hemşirelerin de olduğu 12 bebeğin ölümüne yol açtığı iddia edilen yenidoğan çetesiyle ilgili konuşarak, "35 yıldır Türkiye'de gördüğüm en büyük sağlık skandalı budur. Sokak hayvanlarının cinayetine gösterdiğimiz tepkinin 100 katını göstermemiz gerekmiyor mu?" dedi.

Yaşanan bu büyük sağlık skandalı hakkında çok sert konuşan Özdemir, Youtube yayınında “35 yıldır Türkiye’de gördüğüm en büyük sağlık skandalı bu. 2-3 gazeteci ve YouTube programı dışında hiçbir şey yok. Bu ülkede muhalefet olsa şu anda ortalığı yıkar. Şu anda hükümeti yıkacak kadar büyük bir skandal bu” diyerek muhalefetin pasif tavrını da eleştiren Özdemir, Sokak hayvanlarının cinayetine gösterdiğimiz tepkinin 100 katını göstermemiz gerekmiyor mu?" dedi.

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı Örgütlü Suçlar ve Terör Suçları Soruşturma Bürosunca yürütülen soruşturmada, İstanbul'da, 112 Acil Çağrı Merkezi'nde çalışan kişilerle ortak hareket ederek, bebek acil hastalarını önceden anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk edip ölümlerine neden olan ve haksız kazanç elde ettikleri belirlenen, aralarında doktor ve hemşirelerin de bulunduğu 22'si tutuklu 47 şüpheli hakkında hazırlanan fezlekede 10 bebek maktul olarak yer almıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.