Dans ederek dehşet saçtı

Dans ederek dehşet saçtı

Adana'da torna atölyesi işleten şahıs, dükkanının karşısında yer alan başka bir işletmeyi kundakladı. Şahıs, önce elindeki tüfekle köpeği kovaladı, ardından güvenlik kamerasına ateş etti ve dans ederek kundaklama olayını uyguladı.

Adana'da oldukça sıra dışı bir olay yaşandı. Merkez Yüreğir ilçesi Güzelevler Mahallesi'nde torna atölyesi işleten Cenk Ethem Y., karşısındaki yazılım şirketini kundakladı. İddialara göre, olay dün akşam saatlerinde gerçekleşti.

Önce köpeği kovalayan, sonra güvenlik kameralarına ateş edip, ardından iş yerini ateşe veren Cenk Ethem Y., bunları yaparken dans etti. Bu anlar güvenlik kameralarına yansıdı. İtfaiye ve polis ekipleri bölgeye sevk edildi. Cenk Ethem Y., yangına müdahale etmek için gelen itfaiye aracını durdurup havaya ateş açtı, ancak çevredekiler tarafından yakalanarak polise teslim edildi. İş yerinin yangın sonrası kullanılamaz hale geldiği bildirildi.

aw218673-03.jpg

KAMERALARI KIRAMADI

Kameralara ateş ettiği sırada kırdığını zanneden saldırgan şahıs Cenk Ethem Y, isteğini gerçekleştiremedi. O anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Kayıtlarda şahsın öncelikle kepengi kaldırarak içeri girdiği ve köpeği kovaladığı, sonrasında güvenlik kameralarına ateş ettiği yansıdı.

aw218673-04-1.jpg

Şüphelinin bununla da kalmayıp dans ederek dükkanı kundakladığı anlaşıldı. Dükkan yanarken yoldan geçen iki şahsın durumu fark etmemesi ise şaşkınlığa neden oldu.

aw218673-02.jpg

aw218673-01.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.