Demet Akalın bir öğrenciye evini açacak! Müjdeyi sosyal medyadan verdi

Demet Akalın bir öğrenciye evini açacak! Müjdeyi sosyal medyadan verdi

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, kiracısıyla yaşadığı sorunlar sonrası evine 8 bin TL ödeyen kiracısını çıkartırsa bir öğrenciyi yıl boyunca bedava oturtacağını duyurdu.

Kiracısının daha önce 5 bin TL ödediği evin değerinin 35 bin TL olduğunu belirten Akalın, "Bu evleri siz bedava oturun diye almadık," diyerek tepkisini dile getirmişti.

Kiracısı evden ayrıldığında hayır işleyeceğini açıklayan Akalın, takipçilerine de "Ben de benim bedavacıyı çıkartmak istiyorum," şeklinde mesaj verdi. Takipçileri de Akalın'a destek vererek, bu planının güzel olduğunu belirtti.

1750607-demet-akalin-idam-gelsin-66f1725812042.jpg

BİR SÜREDİR KİRACISIYLA SORUNLAR YAŞIYORDU
Ünlü şarkıcı Demet Akalın, bir süredir kiracısının çok düşük bir kira bedeli ödediğini, asla çıkmak istemediğini söyleyerek sosyal medyadan isyan etmişti. Kiracısının evinde 'bedava' oturduğunu ifade eden Akalın, birçok kez serzenişte bulunmuştu.

ÇOK DÜŞÜK KİRA BEDELİ ÖDEMESİNDEN YAKINDI
Demet Akalın, bir dönem aldığı 1+1 ev için kiracısının aylardır 5 bin TL ödediğini, üstelik kiracısının pilot olduğunu vurgulamıştı. Kiracısı, kira ödemesini son olarak 8 bin TL’ye zar zor yükseltti. Ancak Akalın, kiracısını çıkarmakta kararlı görünüyor. Evinin değerinin 36 bin TL olduğunu söyleyen Akalın'dan yeni bir açıklama geldi.

071120171436460397030-2.webp

BİR ÖĞRENCİYİ BEDAVA OTURTACAK
Kiracısını çıkarabilmek için bir süredir gayret içerisinde bulunan Akalın, kiracısı çıktığında bir öğrenciyi bedava oturtacağını duyurdu.

Akalın, evinden kiracısını çıkartan bir takipçisinin gönderisinin altında birçok kişiyi sevindirecek o açıklamayı yaptı. Ünlü şarkıcı “Nasıl yaptınız? Ben de benim bedavacıyı çıkartmak istiyorum. Üstelik öğrenciyi bedava oturtacağım 1 sene” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.