Deniz Akkaya'ya hapis şoku! Kızını tekme tokat dövmüştü: Cezası belli oldu

Deniz Akkaya'ya hapis şoku! Kızını tekme tokat dövmüştü: Cezası belli oldu

Ünlü manken Deniz Akkaya, kızına tekme ve tokat atarak, boğazını sıkarak şiddet uyguladığı iddiasıyla 4 ay 27 gün hapis cezası aldı. Fırlattığı çanta ise silah sayıldı.

Deniz Akkaya, kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla yargılandığı davada 4 ay 27 gün hapis cezasına çarptırıldı. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, Akkaya'nın 15 yaşındaki kızı A.Ö.'ye karşı "Altsoya karşı silahla basit yaralama" suçundan yargılandığı belirlendi.

Mahkeme, Deniz Akkaya'nın kızına fırlattığı ve içinde demir termos bulunan çantayı "silah" olarak değerlendirdi. Olayın detaylarına göre, Akkaya'nın kızıyla yaşadığı tartışma sırasında fiziksel şiddet uyguladığı ve boğazını sıktığı ifade edildi. Verilen cezada, şikayetçi olmamasını da dikkate alan mahkeme, Akkaya'yı 4 ay 27 gün hapis cezasına çarptırdı.

d5t616sqg0wez9rfsmusyw.webp

FIRLATTIĞI ÇANTA 'SİLAH' OLARAK DEĞERLENDİRİLDİ

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi, Deniz Akkaya’nın kızıyla yaşadığı tartışma sırasında içinde demir termos bulunan çantayı ve bir kablosuz kulaklığı kızı üzerine fırlattığını belirledi.

Bu çanta, mahkeme tarafından saldırıda kullanılabilecek bir "silah" olarak değerlendirildi. Ayrıca Akkaya'nın kızına tekme ve tokat attığı, boğazını sıktığı da mahkeme tutanaklarına yansıdı.

q7hlpux-seujeax246n7qq.webp

AKKAYA'YA 4 AY 27 GÜN HAPİS CEZASI

Mahkeme, Deniz Akkaya’yı "Altsoya karşı silahla basit yaralama" suçundan 4 ay 27 gün hapis cezasına çarptırdı. Cezanın belirlenmesinde, kızının şikayetçi olmaması gibi faktörler de göz önünde bulunduruldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.