Denizbank'ta bir Seçil Erzan vakası daha: Listede spor dünyası ve iş insanları var

Denizbank'ta bir Seçil Erzan vakası daha: Listede spor dünyası ve iş insanları var

İzmir'in Bornova ilçesinde adeta Seçil Erzan vakasını andıran bir olay meydana geldi.

Denizbank Bornova Şube Müdürü Hatice Ö.’nün, Karşıyaka Spor Kulübü'nün 3 yöneticisi ile 2 iş insanını yüksek kar vaadiyle yaklaşık 200 milyon TL dolandırdığı ileri sürüldü.

Hatice Ö.’nün, aynı zamanda Karşıyaka Spor Kulübü’nün Yönetim Kurulu Üyesi ve Karşıyaka Altyapı Basketbol Başkanı da olduğu öğrenildi.

Yüksek kar vaadi veren Hatice Ö.’nün, altın ve fon alımı için yatırım yapacaklarını belirterek güven sağladığı aktarıldı.

Bu şekilde 200 milyon TL toplayan Hatice Ö.’nün bu parayı kendi çıkarları doğrultusunda yönlendirdiği öne sürüldü.

73409-1.jpg

YÜZLERCE KİŞİYİ DOLANDIRMIŞ

İddiaya göre, topladığı paraları fonda değerlendirmeyen ve altın almayan Hatice Ö., bunun yerine söz konusu miktarı üçüncü kişilere gönderdi.

Zaman zaman ihtiyaçları doğrultusunda mağdurlara para gönderen Hatice Ö., dolandırıcılığın bir süre sonra fark edilmesi ile gözaltı kararıyla karşı karşıya kaldı.

Olayın ortaya çıkması sonrasında benzer biçimde yüzlerce kişiyi dolandırdığı iddia edilen Hatice Ö.’nün yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Skandalın ortaya çıkmasıyla birlikte olaya ilişkin müfettiş görevlendirerek inceleme başlatan Denizbank, Hatice Ö.'nün görevine de son verdi.

73409-2.jpgİNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNDU

Olayların ardından evinde çok sayıda ilaç içerek intihar girişiminde bulunduğu aktarılan Hatice Ö.’nün bir süre sonra pişman olarak hastaneye gittiği ve burada tedavi altına alındığı kaydedildi.

Yaşamsal tehlikesinin bulunmadığı aktarılan Hatice Ö.'nün başında polisin beklediği ve tedavisi sonrasında gözaltına alınacağı bildirildi.

73409.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.