Denizli'de aile kavgası kanlı bitti

Denizli'de aile kavgası kanlı bitti

Denizli'nin Güney ilçesinde yaşanan aile içi şiddet olayı trajik bir sonla neticelendi. Oğlunu yaralayan eşinin başına demir çubukla vurdu.

Ayşe K. (42), eşi Murat K.'yi (44) öldürdü. İddialara göre, Murat K. sürekli şiddet uygulayan ve uyuşturucu bağımlısı bir kişi olarak tanımlanıyor. Olay, Aşağıçeşme Mahallesi'nde dün saat 20.00 sıralarında gerçekleşti. Çiftin tartışması kavgaya dönüşünce, olaya müdahale etmeye çalışan büyük oğulları F.K., babası tarafından kolundan bıçakla yaralandı. Bunun üzerine Ayşe K., demir çubukla eşinin başına vurarak öldürdü.

Çiftin diğer çocukları tarafından yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı inceleme sonucunda Murat K.'nin hayatını kaybettiği belirlendi ve cesedi otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Yaralanan F.K. ise hastanede tedavi altına alınırken anne Ayşe K., jandarma tarafından gözaltına alınarak soruşturma başlatıldı. Bu olay, aile içi şiddetin yıkıcı sonuçlarını bir kez daha gözler önüne serdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.