Deprem anından yeni görüntüler: Yer yerinden oynadı!

Deprem anından yeni görüntüler: Yer yerinden oynadı!

Kahramanmaraş'ın Pazacık ilçesindeki 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından Elbistan'da meydana gelen 7.6 büyüklüğündeki ikinci depremin görüntüleri bir vatandaşın kamerası tarafından kaydedildi. 

Kahramanmaraş''ın Pazarcık ilçesinde 6 Şubat 2023 Pazartesi günü sabah saat 04.17''de meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki deprem birçok ilde yıkmlara neden oldu. Pazarcık depreminden 9 saat sonra Elbistan merkezli yaşanan 7,6’lık ikinci deprem ise yıkımı bir başka boyuta taşıdı.

Son verilere göre 14 bin 14''ü bulan can kaybının yaşandığı depremlere ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Kameraya yansıyan deprem anının görüntülerinde yerin çok büyük bir şiddetle sallandığı anlar izleyenleri hayrete düşürdü. Deprem sırasında çevredeki vatandaşlardan “Allahu ekber” seslerinin yükselirken, ayakta durmakta zorluk çektikleri an be an kameralara yansıdı.

AYAKTA ZOR DURDULAR

Kahramanmaraş’ta bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıyan deprem anlarının, enkaz çalışmaları esnasında gerçekleştiği görüldü. Araçlar, elektrik direkleri ve evler adeta beşik gibi sallanırken, bölgedekilerin ayakta durmakta nasıl güçlük çektiği an be an kameralara yansıdı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.