Depremin olduğu 10 şehirde bugün hava nasıl?

Depremin olduğu 10 şehirde bugün hava nasıl?

Meteoroloji tarafından son hava durumu tahmini yayımlandı. İşte deprem bölgesindeki 10 ilimiz başta olmak üzere güncel hava durumu listesi...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 10 Şubat 2023 tarihli güncel hava durumu raporu yayımlandı. Peki deprem illerimiz başta olmak üzere yurt genelinde hava durumu nasıl?

Yurdumuzun kuzey, iç ve doğu kesimleri parçalı bulutlu ,Marmara''nın kuzeydoğusu, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Balıkesir, Afyonkarahisar, Eskişehir, Çankırı, Nevşehir, Giresun ve Trabzon çevreleri ile Kırklareli kıyılarının karla karışık yağmur ve kar yağışlı olması bekleniyor.

Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun eğimli ve yüksek kesimlerinde çığ tehlikesi riski bulunuyor.

Ülke genelinde hava sıcaklığı mevsim normallerinin altında olacağı tahmin edilirken, Rüzgarın genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli esmesi bekleniyor.

RÜZGARLI HAVA UYARISI

Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmalıdır.

ÇIĞ UYARISI YAPILDI

Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun eğimli ve yüksek kesimlerinde çığ tehlikesi riski bulunduğundan vatandaşların dikkatli olunmaları istendi.

KAHRAMANMARAŞ 

Kahramanmaraş''ta bugün hava parçalı bulutlu. En düşük sıcaklığının ise sıfırın altında 4, en yüksek sıcaklığının ise 5 derece olması bekleniyor.

GAZİANTEP

Gaziantep''te hava bugün parçalı bulutlu olacak. Hava sıcaklıklarının en düşük -2, en yüksek hava sıcaklığının ise 6 derece olması bekleniyor.

HATAY

Hatay''da bugün hava parçalı çok bulutlu. Hava sıcaklıkları en düşük -1, en yüksek hava sıcaklığının 10 derece olması bekleniyor.

OSMANİYE

Osmaniye''de hava bugün parçalı az bulutlu. Hava sıcaklıkları en düşük -3, en yüksek 12 derece olması bekleniyor.

MALATYA

Malatya''da bugün hava az bulutlu, gece ve sabah sis ve puslu olacak. En düşük hava sıcaklığının -11, en yüksek hava sıcaklığının -3 olması bekleniyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır''da hava bugün az bulutlu olacak. En düşük hava sıcaklığı 5 dereceyken, en yüksek 6 derece olması bekleniyor.

ŞANLIURFA

Hava durumu bugün parçalı bulutlu olacak. En düşük hava sıcaklığı -1, en yüksek 7 derece olması bekleniyor.

ADANA

Adana''da hava bugün parçalı ve az bulutlu olacak. En düşük hava sıcaklığı 2 derece iken, en yüksek hava sıcaklığının 13 derece olması bekleniyor.

ADIYAMAN

Adıyaman''da hava durumunun parçalı ve az bulutlu olması bekleniyor. En düşük hava sıcaklığı -3 olmak üzere en yüksek hava sıcaklıklarının 7 derece olması bekleniyor.

KİLİS

Kilis''te hava durumunun parçalı bulutlu olması bekleniyor. En düşük hava sıcaklığı sıfır derece olmak üzere, en yüksek hava sıcaklığının 9 derece olması bekleniyor.


İLLERE GÖRE HAVA DURUMU

İSTANBUL 2°C, 5°C

Çok bulutlu, sabah saatlerinde Anadolu Yakası karla karışık yağmur ve kar yağışlı

ANKARA -6°C, 1°C

Parçalı ve çok bulutlu

İZMİR 2°C, 11°C

Parçalı ve az bulutlu

Çok bulutlu, bu akşam saatlerinde hafif karla karışık yağmur ve kar yağışlı

TRABZON 3°C, 8°C

Çok bulutlu, öğle saatlerinde hafif karla karışık yağmur ve kar yağışlı

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.