Devlet Bahçeli dakikalarca Erdoğan'ı bekledi: O ayrıntı dikkat çekti

Devlet Bahçeli dakikalarca Erdoğan'ı bekledi: O ayrıntı dikkat çekti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasında sürpriz bir görüşme gerçekleşti.

Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında sürpriz bir görüşme gerçekleşti.

Bu sırada Bahçeli’nin elindeki tespih dikkat çekti. Devlet Bahçeli Erdoğan'ın gelişini konutunun kapısında 7 dakika bekledi. Görüşmenin, eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Sinan Ateş’in karar duruşmasından sonra yapılması ise gündem oldu.

19149612-728xauto.webpSinan Ateş’in öldürülmesine ilişkin görülen davanın gündemi sarsıcıydı. Dava sırasında, tetikçi Eray Özyağcı'nın gazetecilere yönelik tehditlerde bulunması ve MHP’li Suat Kurt'un CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e hakaret etmesi olayları damga vurdu. Ayrıca, adliye bahçesinde Selma Ateş'e yönelik bir saldırı gerçekleşti.

Davanın sonuçları, Eray Özyağcı ve azmettiricileri ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılırken, toplamda 11 sanığa hapis cezası verildi ve 5 kişi beraat etti.

640xauto-82.webp

Görüşme, Erdoğan'ın Milli Güvenlik Kurulu toplantısı öncesinde Bahçeli’nin konutunda saat 14:00 sıralarında gerçekleşti. Masada, yeni yasama döneminin öncelikli konuları ve İsrail’in Ortadoğu’daki saldırıları gibi önemli gündem maddeleri olduğu bildirildi.

640xauto-83.webp

Bahçeli, geçtiğimiz günlerde TBMM’nin açılış oturumunda diğer parti liderleriyle tokalaşarak, “Yeni bir döneme giriyoruz. Dünyada barış isterken kendi ülkemizde barışı sağlamak lazım” demişti. İkili, bu olayların ardından ilk kez bir araya geldi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.